Gå til husdyrhelse.dk
Danmarks gladeste kunder
Foder planer til din hest
Kvalitets foder til alle
Meget mere end foder
Vi kan glædeligt meddele, at de tidligere oplevede problemer med onlinebetaling er blevet løst.

Handelsbetingelser


 
   

Generelle oplysninger


Fodererbutikken Frisbjerggaard ApS
CVR-nr: 31893011
Adresse : Lumby-Tårup-vej 34 5270 Odense N Denmark
Mailadresse: info@foderbutikken-frisbjerggaard.dk
Telefonnummer: 65 95 40 21

 

Betaling:

Vi tager i mod følgende betalingsmuligheder:
Bankoverførsel, Dankort + VISA/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Visa, JCB, American Express, Diners Club, Mobilepay

Når en ordre lægges online, reserveres ordrebeløbet på den konto der er tilknyttet det valgte betalingskort, for at sikre dækning til købesummen. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

 

Prisfejl:

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

 

Levering:

Vores priser for levering er dynamiske - derfor fremgår den præcise angivelse af leveringsomkostninger af selve ordren.

 

Fragt:

Vi tilbyder: jetpack home, postnord hjemmelevering, postnord afhentning/pakkeboks 

 

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Efter du har meddelt at du vil gøre brug af fortrydelsesretten, har du 14 dage til at returnere varen til Fodererbutikken Frisbjerggaard. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Du kan returnere varen på følgende måder:

1. Retur i butik

Du kan altid returnere varen i Fodererbutikken Frisbjerggaard . Medbring varerne i ubrudt emballage og din kvittering.

2. Retur til webshop

Ønsker du at sende varer retur, skal du udfylde returformularen, som du finder her: Fodererbutikken-Frisbjerggaard.dk/retur

Print, udfyld og vedlæg returformularen når du sender varerne retur. Bemærk at Fodererbutikken Frisbjerggaard ikke dækker returomkostningerne.

Risikoen for at transportere varen sikkert og forsvarligt retur til Fodererbutikken Frisbjerggaard hviler på dig som kunde.

 

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Fortrydelsesret i fysiske butikker

Når du handler i en af vores butikker, har du 14 dages fortrydelsesret på dine varer. Ønsker du at returnere, skal du medbringe varen i samme stand, som da du købte den, dvs. at den ikke må være taget i brug. Herudover skal den stadig være i emballage/bære mærkerne, der sad på, da du købte den. Det er ligeledes vigtigt, at du har din kvittering med, da det er din dokumentation for købet. Varer købt i butikken, skal returneres fysisk i Fodererbutikken Frisbjerggaard .

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, ikke leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Fortrydelsesret i erhvervskøb:

Disse returregler gælder IKKE varer solgt til virksomheder!


 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (indsæt mailadresse) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

 

Reklamationsret:

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi foretrækker at du reklamerer ved personligt fremmøde i vores butik husk altid at have kvittering for varen med  

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

 
Personoplysningerne registreres hos Fodererbutikken Frisbjerggaard og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.Fodererbutikken Frisbjerggaard.dk er Fodererbutikken Frisbjerggaard.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@foderbutikken-frisbjerggaard.dk.  

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på e-mail info@foderbutikken-frisbjerggaard.dk eller tlf. 65 95 40 21 Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 

Nyttige links:

Forbrugerombudsmanden www.forbrugerombudsmanden.dk

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen www.forbrug.dk

Lægemiddelstyrelsen www.laegemiddelstyrelsen.dk

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Forbehold for ændringer:

Dette indhold er sidst opdateret d. 17.04.2024 og Frisbjerggaard Foderbutikken ApS forbeholder sig altid retten til at ændre samt opdatere de vilkår, regler og betingelser, der gælder. Det er derfor dit eget ansvar, at du løbende holder dig orienteret om eventuelle ændringer.


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18-04-2024

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortrydelsesformular